Menu

Firmaet E. Scherning

om den lille grå ælling, der måtte meget igennem, før den kunne folde sig ud som en smuk hvid svane. Poulsen dynastiet opstod i 1878, og i 1911 kom roser som 'Rødhætte' og 'Ellen Poulsen'. Flere Poulsen roser fulgte efter, og i mange årtier var Floribunda-hybrider world wide synonym med "Poulsen roser". Det er de seneste 3-4 årtier, som vi vil fokusere mest på i denne omtale.

Dette fænomen så Mogens potentialet i allerede i 1971, og i dag formidler Poulsen Roser mere end 30 millioner potte roser worldwide. Der er en hård konkurrence på dette marked. Mogens siger det klart: "Det er vort liv at udvikle nye smukke, velduftende og robuste roser til dyrkning i alle potte størrelser. På den måde får vi fat i altankasserne og terasserne, og dermed får vi mange forbrugere til at elske roserne meget tidligere end deres forældre kunne tilbage i 70'erne og før den tid."

Sideløbende med potteroserne introduceredes flere haveroser. I 1983 kom den underskønne dybrøde 'Ingrid Bergman®' på markedet. Dette er uden sidestykke én af de bedste roser, der nogensinde er udviklet. Den har opnået et utal af medaljer for hårdførhed, skønhed og duft. Den er blevet optaget i rosernes Hall of Fame. Millioner af denne sort er produceret i årenes løb, og den er stadig én af de allermest solgte røde roser i verden.

"Succesen med roserne er fundament for alt det andet, som vi også gerne vil bruge vort liv til", udtaler Pernille & Mogens, Roserne blev springbræt til en investering i et vinslot i Frankrig, en dyrefarm i Sydafrika, samt udvikling af klematis, lavendelolie, olivenolie og trøfler - "ja - hvad bliver det næste?" Smiler Pernille & Mogens underfundigt. Alt sammen byggende på de kompetencer, som parret besidder i fællesskab.

Ikke alt har været "en dans på roser" Det var en meget hård og belastende periode ult. 70'erne og ind i 80'erne. Men parrets ukuelige energi, klogskab og med en "never-

Søg på dette site

{{obj.ProdName}}®

Salgsnavn: {{obj.ProdTradeName}}®. Sortsnavn: {{obj.ProdSegment}}.

Luk ;