Menu

Pasning af indendørs clematis

Køb kun sunde clematis Vil du sikre, at du køber en sund plante på planteskolen, bør du kigge på løvet og væksten og se, om det ser frisk og sundt ud. Du kan også studere rødderne for at sikre, at de er livskraftige og lyse. Følgende af vores kollektioner kan bruges indendørs : BOULEVARD® GARLAND® TUDOR PATIO®

Køb kun sunde clematis. Vil du sikre, at du køber en sund plante på planteskolen, bør du kigge på løvet og væksten og se, om det ser frisk og sundt ud. Du kan også studere rødderne for at sikre, at de er livskraftige og lyse. Følgende af vores kollektioner kan bruges indendørs : BOULEVARD® GARLAND® TUDOR PATIO.®

Placering af indendørs clematis Placér planten så lyst som muligt men ikke i direkte sollys i den varmeste periode. Roser bryder sig ikke om høje temperaturer. De kan sagtens stå i et rum med almindelig stuetemperatur, men stilles de i et lidt køligere miljø med masser af lys, holder de længere og vil blomstre i ugevis.

Placering af indendørs clematis. Placér planten så lyst som muligt men ikke i direkte sollys i den varmeste periode. Roser bryder sig ikke om høje temperaturer. De kan sagtens stå i et rum med almindelig stuetemperatur, men stilles de i et lidt køligere miljø med masser af lys, holder de længere og vil blomstre i ugevis.

Pasning af indendørs clematis Clematis skal vandes regelmæssig og må ikke tørre ud. I vækstperioden hvor knopperne er i vækst, bør man vande med flydende gødning én gang ugentligt. Under blomstringen, er behovet for næring mindre. Fjernes de afblomstrede blomsterhoveder, eller skæres planten let tilbage, vil den kvittere med nyt løv og ny blomstring. Efter blomstringen indendørs kan clematisen plantes udenfor i havens bede, hvorefter den får en endnu kraftigere vækst og blomstring.

Pasning af indendørs clematis. Clematis skal vandes regelmæssig og må ikke tørre ud. I vækstperioden hvor knopperne er i vækst, bør man vande med flydende gødning én gang ugentligt. Under blomstringen, er behovet for næring mindre. Fjernes de afblomstrede blomsterhoveder, eller skæres planten let tilbage, vil den kvittere med nyt løv og ny blomstring. Efter blomstringen indendørs kan clematisen plantes udenfor i havens bede, hvorefter den får en endnu kraftigere vækst og blomstring.

Beskæring af clematis Clematis i kollektionerne BOULEVARD®, GARLAND® og TUDOR PATIO® blomstrer på nye skud, dog undtaget de stedsegrønne der blomstrer på toårsskuddene. Det betyder, at de kan beskæres om foråret hvis man ønsker det. Se alle clematiskollektioner fra Poulsen Roser.

Beskæring af clematis Clematis i kollektionerne BOULEVARD®, GARLAND® og TUDOR PATIO® blomstrer på nye skud, dog undtaget de stedsegrønne der blomstrer på toårsskuddene. Det betyder, at de kan beskæres om foråret hvis man ønsker det.

Se alle clematiskollektioner fra Poulsen Roser A/S.

Pasning af indendørs clematis

PASNING AF INDENDØRS CLEMATIS. Clematis til indendørs brug i krukker på vindueskarmen.

Søg på dette site

{{obj.ProdName}}®

Salgsnavn: {{obj.ProdTradeName}}®. Sortsnavn: {{obj.ProdSegment}}.

Luk ;