Menu

Pasning af indendørs roser

Køb kun sunde rosenplanter Vil du sikre, at du køber en sund plante på planteskolen, bør du kigge på løvet og væksten og se, om det ser frisk og sundt ud. Der må ikke være visne blade eller bare grene, og rødderne skal være friske og sunde. Alle potteroser udviklet af Poulsen Roser A/S har Long Decorative ValueT. Det betyder, at roserne har en exceptionel høj kvalitet og holdbarhed, som strækker sig lige fra produktionen, under transporten, i butikken og hos slutforbrugeren. Poulsen Roser A/S står inde for, at roser medLong Decorative ValueTer blevet udvalgt, så de kan klare 11 dages transport, køl og hyldeliv i forretningen. Derefter holder den flotte kvalitet i mindst to uger hos forbrugeren.

Placering af roser indendørs Potteroser elsker lys, så du bør placere planten så lyst som muligt, men ikke i direkte sollys i den varmeste periode. Roser bryder sig ikke om høje temperaturer. De kan sagtens stå i et rum med almindelig stuetemperatur, men stilles rosen i et lidt køligere miljø med masser af lys, holder den længere og vil blomstre igen og igen.

Pasning af indendørs roser Roserne skal vandes regelmæssig og må ikke tørre ud og må aldrig være drivvåde. Hvis det er muligt, bør rosen vandes nedefra og man bør undgå vand på bladene. I vækstperioden hvor knopperne er i vækst, bør man vande med flydende gødning én gang ugentligt. Under blomstringen, er behovet for næring mindre. Fjernes de afblomstrede blomsterhoveder, eller skæres rosen let tilbage, vil den kvittere med nyt løv og ny blomstring igen og igen. De roser der kan bruges indendørs kan også efter den første blomstring indendørs sættes udenfor på terrassen, altanen eller i havens bede, hvorefter de får en endnu kraftigere vækst og blomstring. Bemærk, at farven på blomsterne ændres en smule, når planten placeres udendørs. Se her hvilke kollektioner der kan bruges indendørs.

Pasning af inde

Søg på dette site

{{obj.ProdName}}®

Salgsnavn: {{obj.ProdTradeName}}®. Sortsnavn: {{obj.ProdSegment}}.

Luk ;