Menu

Maj 2024

MUDDUS™ - NATIONAL PARKS® - POULNAP009

Det er med stor glæde, at vi introducerer denne nye NATIONAL PARKS®-rose. Rosen deltager i øjeblikket i flere internationale rosen-afprøvninger rundt omkring i Europa, og allerede nu indkommer de første resultater fra nogle af disse 2-årige afprøvninger.

Ved årets afprøvning i Barcelona, Spanien, er rosen præmieret med en guldmedalje i kategorien "DEN BEDSTE FLORIBUNDA ROSE" (Premi Millor varietat Floribunda). Endvidere opnåede rosen en fornem hæderspris i kategorien"DEN BEDSTE OG KRAFTIGSTE ROSE" (Accèssit Premi varietat Més Vigorosa) ligeledes i Barcelona. Disse foreløbige resultater giver os store forhåbninger for denne dejlige rose.

MUDDUS™ - POULNAP009 hører til vor rosenkollektion af NATIONAL PARKS®-roser som udmærker sig ved at være storblomstrede, farverige, buskede roser med en dejlig frisk rosenduft. Blomsterne er fyldte med op til 25 kronblade og velformede med en størrelse på 8-10 cm i diameter. Blomsterfarven er helt speciel og kan betegnes som blandet gul med farvetoner af orange og rødt, og den iøjnefaldende lysende farve står flot til det skinnende, mørkegrønne og kraftige løv. Planten har en kraftig, velforgrenet og ensartet vækst, og den er sund og hårdfør. Planten bliver fra 80-100 cm i højden.

Rosen fremstår meget smuk, sund og stærk med sin kraftige vækst. Sætter man én eller flere i en stor potte eller i et bed i haven blandt havens andre planter, vil man kunne nyde den iøjnefaldende rose gennem hele sæsonen, da den vil blomstre næsten uafbrudt.

Nyheder

Muddus#TM#

National Parks#R#

Gold medal as The Best Floribunda Rose 2024. Gold medal as The Best Floribunda Rose 2024.
Ajuntament de Barcelona
Spanien

Læs mere

Rumba#R#

Floribunda POULSEN#R#

International Trial Certificate of Merit. International Trial Certificate of Merit.
The Royal National Rose Society
England

Læs mere

Elaine Paige#TM#

Hybrid Tea POULSEN#R#

Awarded as BESTof ROSE in 2023. Awarded as BESTof ROSE in 2023.
Best of Roses, Rosenblog & Rosarium
Tyskland

Læs mere
Søg på dette site

{{obj.ProdName}}®

Salgsnavn: {{obj.ProdTradeName}}®. Sortsnavn: {{obj.ProdSegment}}.

Luk ;