Menu

Maj 2024

MUDDUS NATIONAL PARKS® POULNAP009

Det er med stor glæde, at vi introducerer denne nye NATIONAL PARKS® rose. Rosen deltager i øjeblikket i flere internationale rosenafprøvninger rundt omkring i Europa, og allerede nu indkommer de første resultater fra nogle af disse 2-årige afprøvninger.

Ved de internationale rosenafprøvninger i Barcelona, Spanien blev rosen præmieret med en Guldmedalje i kategorien "DEN BEDSTE FLORIBUNDA ROSE" (Premi Millor varietat Floribunda). Endvidere blev rosen præmieret med en Guldmedalje i kategorien "DEN BEDSTE OG KRAFTIGSTE ROSE" (Accèssit Premi de la Asociación Española de Paarques y Jardines Publicos a la varietat Més Vigorosa) ligeledes i Barcelona, Spanien. Disse foreløbige resultater giver os store forhåbninger for denne dejlige rose.

MUDDUS POULNAP009 hører til vor rosenkollektion af NATIONAL PARKS® roser som udmærker sig ved at være storblomstrede, farverige, buskede roser med en dejlig frisk rosenduft. Blomsterne er fyldte med op til 25 kronblade og velformede med en størrelse på 8-10 cm i diameter. Blomsterfarven er helt speciel og kan betegnes som blandet gul med farvetoner af orange og rødt, og den iøjnefaldende lysende farve står flot til det skinnende, mørkegrønne og kraftige løv. Planten har en kraftig, velforgrenet og ensartet vækst, og den er sund og hårdfør. Planten bliver fra 80-100 cm i højden.

Rosen fremstår meget smuk, sund og stærk med sin kraftige vækst. Sætter man én eller flere i en stor potte eller i et bed i haven blandt havens andre planter, vil man kunne nyde den iøjnefaldende rose gennem hele sæsonen, da den vil blomstre næsten uafbrudt.

Nyheder

Muddus#TM#

National Parks#R#

Gold medal as The Most Vigorous Rose Gold medal as The Most Vigorous Rose
Ajuntament de Barcelona
Spanien

Læs mere

Muddus#TM#

National Parks#R#

Gold medal as The Best Floribunda Gold medal as The Best Floribunda
Ajuntament de Barcelona
Spanien

Læs mere

Rumba#R#

Floribunda POULSEN#R#

Trial Ground Certificate Trial Ground Certificate
The Royal National Rose Society
England

Læs mere

Rumba#R#

Floribunda POULSEN#R#

Certificate of Merit Certificate of Merit
The Royal National Rose Society
England

Læs mere

Rumba#R#

Floribunda POULSEN#R#

Certificate of Merit Certificate of Merit
Ayuntamiento de Madrid
Spanien

Læs mere
Søg på dette site

{{obj.ProdName}}®

Salgsnavn: {{obj.ProdTradeName}}®. Sortsnavn: {{obj.ProdSegment}}.

Luk ;