Sortiment|Pasning|Aktuelt|Om os

Produktion

Præmier

Poulsen Roser modtager hvert år adskillige præmier for vores sorter. Se dem alle her.

Nyeste sorter

Ønsker du som producent eller broker at se de nyeste introduktioner, skal du huske at logge på (i toppen midtfor). Hvis du ikke logger på, ser du kun de sorter der allerede er til salg hos detailhandelen.

Find planten 

Find præcis den rose eller clematis der passer det de kriterier du sætter

Firmaet Poulsen Roser har hverken produktion eller salg af roser og clematis. Vi beskæftiger os udelukkende med udvikling af nye rosen- og clematissorter.

Produktionen sker på topprofessionelle og uafhængige gartnerier i mere end 60 lande over hele verden. Der produceres hvert år mere end 30 millioner Poulsen®-planter.

En håndfuld af disse gartnerier er formeringsgartnerier som producerer halvfærdige planter af særdeles høj kvalitet til andre gartnerier som færdiggør planterne til salg i detailledet.

Poulsen Roser bestræber sig på at kun de allerbedste produkter af højeste kvalitet findes i forretningerne. Derfor tillader vi kun de absolut bedste gartnerier at producere vores roser og clematis.

Planter fra Poulsen Roser er specialudviklet til en moderne og effektiv produktion. Produktionsmetoderne er overraskende enkle og desuden også omkostningsbeparende for det producerende gartneri.

Bliv producent eller broker

Hvis du er broker, producent, eksportør eller anden professionel, kan du kontakte os for at høre hvordan du bliver producent eller formidler af Poulsen Roser's produkter.

Poulsen Roser A/S ● Kratbjerg 332 ● DK-3480 Fredensborg ● Denmark ● +45 48 48 30 28 ● post@poulsenroser.dk