Sortiment|Pasning|Aktuelt|Om os

Færdige planter

Præmier

Poulsen Roser modtager hvert år adskillige præmier for vores sorter. Se dem alle her.

Nyeste sorter

Ønsker du som producent eller broker at se de nyeste introduktioner, skal du huske at logge på (i toppen midtfor). Hvis du ikke logger på, ser du kun de sorter der allerede er til salg hos detailhandelen.

Find planten 

Find præcis den rose eller clematis der passer det de kriterier du sætter

Unikke sorter i høj kvalitet

De licensproducerede færdigproducerede planter sælges via brokere til grossister og detailister i adskillige lande. Vores roser og clematis findes derfor hos velassorterede havecentre og dagligvareforretninger over hele verden.

De færdige roser og clematis afspejler Poulsen Rosers ønske om skønhed og duft. Det er vores mål at nye sorter kun introduceres til markedet hvis de imødekommer vores meget strenge krav om sundhed, hårdførhed og holdbarhed.

Det er desuden et krav at alle roser skal være kontinuerligt blomstrende - det vil sige, at de ikke kun blomstrer én periode om året (som mange roser ellers gør), men sætter blomster igen og igen i løbet af sæsonen. Vores roser har som oftest en længere blomstringsperiode end andre roser - de starter tidligere og fortsætter helt indtil frosten sætter ind.

Kollektioner

Vi har opdelt vores roser og clematis i rosenkollektioner og i clematiskollektioner. Sorterne i disse kollektioner har mere eller mindre de samme egenskaber med hensyn til højde, blomstertype og karakter. Da vi konstant arbejder på at udvikle bedre og bedre sorter, præsenterer vi de allerbedste sorter, som produceres i stort antal, som Hovedsorter. Sorter som produceres i mindre antal, betegnes som Historiske Poulsen Roser- eller clematis.

Hvis du kun ønsker de absolut bedste sorter, bør du foretrække hovedsorter.

Poulsen Roser A/S ● Kratbjerg 332 ● DK-3480 Fredensborg ● Denmark ● +45 48 48 30 28 ● post@poulsenroser.dk